Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ!!!

Η Ικαρία είναι ένα νησί μαγευτικό, με απίστευτους κατοίκους, πανέμορφες παραλίες,συναρπαστικές παραδόσεις, εναλλακτικό τουρισμό και γενικώς είναι ένα μέρος που σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή που πατάς το πόδι σου εκεί. Το ζήτημα της απουσιας όμως ενός κάμπινγκ στο νησί είναι πολύ σημαντικό. Κάθε χρόνο γίνονται μεγαλες συζητήσεις στο indymedia αλλά και σε άλλα σαιτ για τους γκρούβαλους, τους ικαριώτες τον Να αλλά και γενικά για την Ικαρία. Όλοι εμείς που πάμε κάθε χρόνο στην Ικαρία και δεν γουστάρουμε να αφεθούμε στις διαθέσεις των μπάτσων μήπως και κάνουν ντου στο φαράγγι του Να αναζητούμε κάποιο φθηνό δωμάτιο. Η κατάσταση όμως αυτή έχει γίνει κουραστική πλέον. Οι ντόπιοι γκρινιάζουν για τους "βρωμιάρηδες" που μένουν στο ποτάμι του Να αλλά δεν κάνουν και κάτι ώστε να μειωθεί ο κόσμος εκεί. Εάν υπήρχε ένα κάμπινγκ είτε δημοτικό είτε ιδιωτικό πολύς κόσμος θα έμενε ελεί και όχι στον Να. Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο να διαθέτουν κάμπινγκ νησία με άλλου είδους τουρισμό και να μην διαθέτει η Ικαρία. Οι κομμουνιστές δήμαρχοι του νησίου γιατί δεν προωθούν την δημιουργία ενός κάμπινγκ και αφήνουν τον κόσμο στο έλεος των rooms to let.
Μέσα από αυτό το blog ζητάμε επιτακτικά την δημιουργία ενός κάμπινγκ στην Ικαρία ώστε να ξεαγχωθούμε κάθε χρόνο από την αναζήτηση φθηνού δωματίου μιας και καθόμαστε πάνω από 15νθήμερο στο νησί. Είναι κάτι που θα ωφελήσει πάρα πολύ το νησί .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο, θα πρεπει άμεσα να γίνει ένα κάμπινγκ στο νησί αντάξιο των προσδοκιών μας. Δεν είναι δυνατόν να έχει κάμπινγκ η Μύκονος και να μην έχει η Ικαρία. ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε τελικα?κανανε τιποτα?γιατι λεμε να παμε φετος και νομιζαμε οτι ειχε

Ανώνυμος είπε...

Εάν γίνη κάμπινγκ στην Ικαρία που το εύχομαι θέλω να δουλέψω μιάς και έχω εμπηρία...

Angelos είπε...

Γεια χαρά!
Διαβάστε και http://islgr.wordpress.com/2009/06/30/camping-in-ikaria/ και τα σχόλια, ειδικά το προτελευταίο περί ...Νέας Ζηλανδίας!